Musaca de paste cu carne
PrinteazaMusaca de paste cu carne din: pate, carne tocata, ceapa, ulei, rosii, oua, lapte, faina, sare, piper, cascaval.
Ingrediente:
- 300 g paste (fundiţe, macaroane, scoici)
- 500 g carne tocată
- 3 cepe
- 100 ml ulei
- 4 roşii
- 5 ouă
- 400 ml lapte
- 2 linguri făină
- sare
- piper
- 100 g caşcaval
Mod de preparare:
Fierbi pastele în apă cu sare 10 minute, apoi le pui într-o strecurătoare, le treci sub un jet de apă rece şi le laşi să se scurgă. Cureţi ceapa, o tai mărunt, o căleşti, adaugi roşiile decojite şi tăiate bucăţele şi laşi să scadă zeama.
Amesteci apoi pastele cu carnea tocată, 3 ouă şi sosul de roşii, potriveşti de sare şi piper şi aşezi compoziţia într-o tavă unsă cu unt şi tapetată cu pesmet.
Baţi ouăle rămase cu laptele şi făina, torni compoziţia în tavă, razi caşcavalul şi dai totul la cuptor pentru 30 de minute.
Poftă bună!
Incoming search terms:
- musaca cu paste si carne
- musaca de paste cu carne