Musaca de paste fainoase cu ciuperci

Printeaza

Musaca de paste fainoase cu ciuperci din: ciuperci, patrunjel, ceapa, margarina, paste fainoase, morcovi, maghiran, busuioc, pasta de tomate.

Ingrediente:

  • 1 cutie ciuperci
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 ceapa mare (sau 2 mici)
  • margarina
  • o punga de paste fainoase fara ou
  • 2 morcovi
  • maghian si busuioc (dupa gust)
  • pasta de tomate

 

Mod de preparare:

Musaca de paste fainoase cu ciuperci: Ceapa si morcovii se curata se taie cubulete mici si se pun sa se caleasca in margarina.

Cand s-au inmuiat se pun ciupercile spalate bine si se lasa putin sa se caleasca impreuna. Pe urma se adauga pasta de tomate desfacuta in putina apa si se lasa sa fiarba la foe mic pana scade putin sosul.

Cand si ciupercile sunt fierte, se pun maghiranul si busuiocul si se stinge focul.

Se fierb pastele fainoase in apa cu sare, se trece sub un jet de apa rece. Se lasa sa se scurga. Intre timp, ungem o cratita sau un vas jena cu margarina, presaram putin pesmet si punem un rand de paste fainoase, un rand de ciuperci cu legume.

Ultimul strat trebuie sa fie de paste fainoase, peste care punem margarina. Dam vasul la cuptor pentru circa 20 minute.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Musaca din pacate pentru rudele mele o fac doar la cerere. Nu prea fac ca nu imi plce

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.