Musaca de peste cu ciuperci

Printeaza

O reteta de musaca de peste cu ciuperci, ceapa, rosii, pasta de ardei, cascaval, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente:Musaca de peste cu ciuperci

  • 1 kg merluciu
  • 2 cutii ciuperci
  • 1 ceapă
  • 4 roşii din conservă
  • 1 lingură pastă de ardei
  • 250 g caşcaval de post
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Cureţi peştele de oase, îl tai şi-l fierbi în apă cu sare. Scurgi ciupercile din conservă, le treci sub un jet de apă rece şi le laşi să se scurgă. Cureţi ceapa, o tai mărunt şi o căleşti în 4 linguri de ulei până se aureşte, apoi adaugi ciupercile şi le laşi 5 minute. La final pui pasta de ardei, pătrunjelul tocat, potriveşti de sare şi piper şi amesteci.

Aşezi într-o tavă o parte din cantitatea de peşte fiert şi scurs, apoi jumătate din cantitatea de ciuperci, peştele rămas şi ce a rămas din compoziţia de ciuperci.

Tai roşiile felii, le aşezi deasupra, razi caşcavalul de post şi dai totul la cuptor pentru 30 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.