Înghețată de Casă cu Lapte și Ouă – un desert clasic și delicios, perfect pentru zilele călduroase de vară. Preparată din ingrediente simple și naturale, această înghețată are o textură cremoasă și un gust bogat care vă va aminti de copilărie. Înghețata este un desert care datează de mii de ani, originile sale fiind atribuite […]
Musaca de piure cu pui
PrinteazaMusaca de piure cu pui din: piept de pui, cartofi, margarina, lapte, ardei gras, cascaval, ceapa.
Ingrediente:
- 1 piept pui
- 1 kg cartofi
- 3 linguri margarina
- 1 pahar lapte
- 1 ardei gras rosu
- 200 g cascaval
- 1 ceapa
Mod de preparare:
Prepari piureul din cartofi cu 2 linguri margarina si lapte. Toci ceapa marunt si ardeiul cubulete.
Dai cascavalul prin razatoare, iar pieptul de pui il dai prin masina de tocat. Calesti ceapa intr-o lingura de margarina, atat cat sa se inmoaie putin.
Adaugi pieptul de pui, ardeii si 1/2 din cantitatea de cascaval. Amesteci pana omogenizezi compozitia si presari putina sare. Intr-o tava unsa cu margarina sau tapetata cu hartie de copt, asezi 1/2 din cantitatea de piure si nivelezi uniform pe toata suprafata.
Pui deasupra umplutura de carne.
Adaugi restul de piure, presari feliute de ardei gras si restul de cascaval. Dai la cuptor, la foc potrivit, circa o ora, apoi lasi putin sa se racoreasca, pentru a se taia frumos.
Musaca de piure cu pui
Pofta buna!
Branza Probiotica: Benefica pentru Sanatatea Intestinală
Branza Probiotica: Benefica pentru Sanatatea Intestinală – este un aliment delicios care, pe lângă gustul său bogat, oferă multiple beneficii pentru sănătatea intestinală. Anumite tipuri de brânzeturi, cum ar fi Gouda, Cheddar, Mozzarella și brânza elvețiană, mențin culturile probiotice active, contribuind astfel la echilibrul florei intestinale și la bunăstarea generală. Istoria Brânzei Probiotice Brânza are […]