Musaca de rosii cu kaizer la cuptor

Printeaza

Musaca de rosii cu kaizer la cuptor din: dovlecei, rosii, masline negre, kaizer, usturoi, cimbru, busuioc, zahar, ulei, cascaval, sare.

Musaca de rosii cu kaizer la cuptor

Ingrediente:

  • 3 dovlecei
  • 3-4 roşii
  • 150 g măsline negre
  • 150 g kaizer
  • 4-5 căţei de usturoi
  • cimbru
  • frunze de busuioc
  • 2 linguriţe zahăr
  • 2-3 linguri ulei
  • 100 g câşcaval ras
  • sare

Mod de preparare:

Speli dovleceii şi roşiile, apoi le tai felii subţiri şi le aşezi într-o tavă, pe verticală, alternând o felie de dovlecel, cu una de roşie, până se epuizează toate feli­ile.

Din loc în loc pui felii de kaizer, adaugi măslinele, căţeii de usturoi feliaţi, cim­brul, frunzele de busuioc, zahăr, sare şi piper după gust.

Stropeşti cu ulei, pre­sari caşcaval ras şi intro­duci tava în cuptor pentru 25 de minute. Dacă este nevoie, mai adaugi puţină supă de legume. Laşi la cuptor până se rumenesc legumele deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.