Musaca de rosii

Printeaza

O reteta de musaca de rosii din: mozzarella, piept de pui, rosii, usturoi, ou, smantana, unt, pesmet, ulei, sare si piper.

Ingrediente:Musaca de rosii

  • 200 g mozzarella
  • 600 g piept de pui
  • 4-5 roşii
  • 1 ceapă
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 ou
  • 2 linguri cu smântână
  • 1 linguriţă cu unt
  • 2 linguri cu pesmet
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Dă pieptul de pui prin maşina de tocat şi înăbuşă-lîn ulei împreună cu ceapa tocată mărunt. Din când în când, toarnă puţină apă călduţă. Când este pătrunsă, presară un pic de sare, piper şi usturoiul zdrobit. Las-o să se răcorească, după care adaugă oul bătut bine cu smântână.

Unge un vas cu unt şi tapetează-l cu pes­met. Aşază în straturi rondele de roşie, carnea, felii de mozzarella. Repetă până termini toate ingredientele. Ultimul strat să fie de rondele de roşie. Lasă la cuptor 40-50 de minute.

Musaca de rosii

Musaca de rosii

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.