Musaca cu carne de manzat din: vinete, carne de manzat, ceapa, rosii, sare, ulei, ou, piper, ulei. Ingrediente: 5 vinete 500 g rasol de mânzat fiartă în supa si tocată 1 ceapă 3 roşii sare ulei 1 ou piper 1 cană cu supă 1 cană cu ulei Mod de preparare: Tocaţi mărunt rasolul fiert, […]
Musaca de spanac cu carne
PrinteazaMusaca de spanac cu carne din: carne tocata, spanac, oua, ceapa, paine, lapte, rosii, mozzarella, sare, piper, cimbru, ulei, verdeata.
Ingrediente:
- 500 g carne tocată
- 500 g spanac
- 2 ouă
- 2 cepe
- 3 felii pâine
- 200 ml lapte
- 4 roşii
- 400 g brânză tip mozzarella sau caşcaval
- sare
- piper
- cimbru
- ulei
- 1 legătură verdeaţă
Mod de preparare:
Pui spanacul la fiert în apă cu sare. In acest timp cureţi ceapa, o tai mărunt, o căleşti câteva minute, apoi o adaugi peste carne împreună cu pâinea înmuiată în lapte şi presată bine şi ouăle bătute.
Potriveşti gustul cu sare, piper şi cimbru. După ce a fiert spanacul, îl presezi bine să se scurgă zeama, îi mai pui sare şi piper şi aşezi într-o formă rezistentă la cuptcr, unsă cu unt, un strat de carne, unul de spanac şi ultimul de carne.
Tai roşiile şi brânza felii, apoi le aşezi ca ţiglele peste ultimul strat de carne, alternând o felie de roşie şi una de brânză.
Presari vedeaţa tocată şi dai apoi musacaua la cuptor pentru 35-40 de minute.
Poftă bună!
poate iti place si:
Musaca cu carne de manzat
Musaca de varza acra cu carne de porc
Musaca de varza acra cu carne de porc din: carne tocata de porc, orez, ceapa, marar, varza acra, smantana, pasta de tomate, sare, piper. Ingrediente: 500 g carne tocată de porc 150 g orez o ceapă mărar tocat 1, 5 kg varză acră călită 300 g smântână o linguriţă pastă de tomate sare piper […]
Pofta buna!