Musaca de spanac (gustoasa)

Printeaza

Musaca de spanac din: spanac, carne tocata de vita, ceapa, oua, usturoi, ulei, supa de legume, unt, pesmet, cascaval, sare, piper.

Ingrediente:Musaca de spanac

  • 300 g spanac
  • 500 g carne de vită tocată
  • 1 ceapă
  • 2 ouă
  • 2 căţei usturoi
  • 3 linguri ulei
  • 200 ml supă de legume
  • 2 linguri unt
  • 4 linguri pesmet
  • 100 g caşcaval
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli spanacul şi-l scurgi. Căleşti ceapa în ulei până devine sticloasă, apoi adaugi carnea şi o laşi să fiarbă, la foc mic, până scade zeama, amestecând constant. Torni supa de legume, adaugi căţeii de usturoi, sare şi piper, după gust.

Când supa a scăzut, pui 100 g de frunze de spanac tocate şi mai laşi să dea câteva clocote. După ce s-a răcorit carnea adaugi ouăle bătute.

Ungi cu unt tava şi presari pesmetul. Aşezi carnea, o nivelezi şi pui un strat de frunze de spanac. Dai tava la cuptor 40-50 de minute, o scoţi şi o presari cu fâşii de caşcaval tăiate cu cuţitul econom.

 

Musaca de spanac

Musaca de spanac

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.