Musaca traditionala de legume
PrinteazaMusaca traditionala de legume din: vinete, dovlecei, rosii, usturoi, mozzarella, cascaval, busuioc, sare, piper.
- 2 vinete
- 2 dovlecei
- 3 roşii
- 2 bucăţi usturoi
- mozzarella
- caşcaval
- sare şi piper
- busuioc verde
- ulei de măsline
- ardei capia copţi
Mod de preparare:
Dovleceii şi vinetele se curăţă de coajă şi se taie felii. Se frig pe grillul încins.
Intr-o tavă se pune puţin ulei, apoi se aşază feliile de dovlecei, vinete, mozzarella, ardei copţi, roşii, busuioc, usturoi, caşcaval, după care din nou se repetă straturile de legume, ultimul fiind caşcavalul ras.
Se stropeşte totul cu ulei de măsline şi se coace la cuptorul încins în prealabil la 200 °C, timp de 20-30 de minute.
Pofta buna!