Musaca de Cartofi cu Carne Tocată de Porc din: cartofi, carne de porc, ceapa, usturoi, rosii, ulei de masline, unt, faina, lapte, parmezan, sare, piper, oregano, busuioc. Această rețetă este perfectă pentru zilele reci de toamnă sau pentru momentele în care doriți să vă răsfățați cu un preparat cu adevărat reconfortant. Reteta Musaca de Cartofi […]
Musaca in trei culori
PrinteazaMusaca in trei culori din: piept de curcan, ceapa, morcovi, ardei copti, cartofi, cas, branza brie, branza de vaci, branza de oaie, lapte, oua, unt, pesmet, patrunjel, sare, piper si ulei.
- 1 piept de curcan
- 2 cepe
- 2 morcovi
- 5 ardei copti
- 1 kg cartofi
- 200 g cas
- 50 g branza brie
- 200 g branza de vaci
- 50 g branza de oaie
- 200 ml lapte
- 4 oua
- 1 lingrua cu unt
- 2 linguri cu pesmet
- patrunjel
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Căleşte ceapa. Adaugă morcovii raşi şi carnea trecută prin maşina de tocat. Lasă să se înăbuşe bine.
Din când în când, stropeşte cu puţină apă. Fierbe cartofii în apă cu sare, după care zdrobeşte-i cu mixerul.
Adaugă verdeaţa tocată, brânzeturile şi două ouă bătute bine cu un praf de sare şi piper. Subţiază piureul cu lapte.
Unge o formă cu unt şi tapeteaz-o cu pesmet. Intinde compoziţia de carne răcită şi amestecată cu restul de ouă.
Aşază fâşii de ardei copt, după care acoperă cu amestecul de cartofi şi brânzeturi.
Lasă la cuptor, la foc mic, aproximativ 40-45 de minute.
Musaca in trei culori
Pofta buna!
poate iti place si:
Musaca de Legume de Post: O Delicioasa Alternativa Vegetariana
Musaca de Legume de Post: O Delicioasa Alternativa Vegetariana din: cartofi, vinete, dovlecei, ceapa, usturoi, sos de rosii, ciuperci, ulei de masline, oregano, cimbru, sare, piper. Musaca de post este o optiune minunata pentru cei care doresc sa se bucure de gustul delicios al unei musace traditionale, fara a folosi carne sau produse de origine […]
Pofta buna!
Incoming search terms:
- retete cu cas