Musaca trei legume

Printeaza

Musaca trei legume din: ceapa, carne tocata, vinete, dovlecel, telemea, legume, cartofi, rosii, pasta de ardei, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Musaca trei legume

  • 2 cepe
  • 700 g carne tocată
  • 2 vinete
  • 1 dovlecel
  • 300 g telemea
  • legume (ţelină, pătrunlel, morcovi, ardei roşu şi verde)
  • 1 kg cartofi roşii
  • pastă de ardei
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Cartofii se fierb în coajă, apoi se decojesc şi se taie felii. Vinetele şi dovlecelul se decojesc, se taie felii şi se prăjesc puţin în ulei.

Intr-o tigaie se călesc ceapa cu legumele şi cu puţină sare, până se înmoaie puţin, apoi se adaugă carnea tocată şi se mai lasă pe foc 20-25 min., adăugând 1 lingură de pastă de ardei.

Intr-o tavă unsă cu unt se pune un strat de cartofi, brânză, vânătă, dovlecel, apoi carne, brânză şi iar un strat de cartofi, vânătă, dovlecel, carne, brânză.

Se dă la cuptor 30-35 min.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.