Musaca de vara cu muschi de porc, cartofi si rosii

Printeaza

Musaca de vara cu muschi de porc, cartofi si rosii din: cartofi noi, muşchi de porc, ardei graşi, rosii, patrunjel, brânză topită feliată, margarina sau unt, sare, piper negru, condimente.

Ingrediente:Musaca de vara cu muschi de porc, cartofi si rosii

  • 1,5 kg cartofi noi
  • 1 kg muşchi de porc
  • 2 ardei graşi
  • 4-5 roşii coapte
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 pachet brânză topită feliată
  • margarină sau unt
  • sare
  • piper negru
  • condimente

Mod de preparare:

Speli legumele, tai rondele roşiile şi cartofii, iar ardeii fâşii subţiri.

Muşchiul îl feliezi si îl tai ca pentru şniţele, după care îl sărezi şi condimen­tezi.

Intr-o tavă unsă cu unt sau margarină, aşezi un strat de cartofi, apoi felii de muşchi, un rând rondele de cartofi, un rând de roşii rondele, ardei fâşii, pătrunjel tocat mărunt, iar ultimul strat să fie de cartofi rondele.

Adaugi o ceşcuţă cu apă şi dai tava la cuptorul bine în­cins, pentru 45 de minute.

Scoţi apoi tava, pui deasupra felii de brânză topită şi mai dai 2 minute la cuptor.

Serveşti musacaua cu o salată de ardei copţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.