Dulceață de Ardei Iute cu Gogoșari din: gogosari, ardei iuti, zahar, apa, otet de mere, suc de lamaie, sare. Dulceața de ardei iute cu gogoșari este o combinație interesantă de arome, oferind un echilibru perfect între dulcețea gogoșarilor și picanteria ardeilor iuți. Ingrediente: 500g de gogoșari 3 ardei iuți roșii 500g de zahăr 250ml […]
Musaca de vară cu telină si mere
PrinteazaMusaca de vara cu telina si mere din: mere, radacina de telina, carne tocata, sare, gorgonzola, piper, suc de lamaie, hrean, cascaval, oua, pesmet, patrunjel si smantana.
Ingrediente:
- 3 mere
- 300 g rădăcină de ţelină
- 600 g carne tocată
- sare
- 150 g gorgonzola
- piper
- 2 linguri suc de lămâie
- 2 linguri hrean ras de la borcan
- 100 g caşcaval moale
- 5 ouă
- 2 linguri pesmet
- 2 linguri pătrunjel tocat
- 250 ml smântână
Mod de preparare:
rad merele şi ţelina; se adaugă suc de lămâie şi hrean şi se amestecă. sărează şi se piperează.
rade caşcavalul. Se frământă carnea tocată cu 2 ouă, caşcaval, pesmet şi pătrunjel; se sărează şi se piperează.
încinge cuptorul la 180 °C. într-o formă de sufleu unsă se aşază straturi de carne şi de amestec de mere. taie cuburi brânza gorgonzola.
bate smântână cu 3 ouă, sare şi piper; se adaugă gorgonzola. toarnă în formă şi se coace la cuptor cca 40 min. ornează cu pătrunjel.
Musaca de vară cu telină si mere
Pofta buna!
Rețetă Vin de Casă – Cum prepari vinul acasă
Rețetă Vin de Casă – Cum prepari vinul acasă din: struguri, zahar, apa, drojdie de vin, frunze de dafin, mar. Vinul de casă este o tradiție veche, practicată în multe culturi de-a lungul timpului. Această rețetă de vin de casă te va duce cu gândul la aromele și gustul autentic al vinului tradițional. Cu puțin […]