Musaca din varza chinezeasca si ciuperci

Printeaza

Musaca din varza chinezeasca si ciuperci din: varză chinezească, ciuperci, ardei verzi iuti, patrunjel verde, cas de oaie, unt, sare, piper, coriandru macinat, orez, ceapa.

 

Ingrediente:

  • 1 varză chinezească
  • 20 g ciuperci
  • 12 ardei verzi iuţi
  • 1 legătură pătrunjei verde
  • 15 g caş de oaie
  • 1 cub mai mare de unt
  • sare
  • piper
  • coriandru măcinat
  • 16 g orez
  • ceapă

Mod de preparare:

Varza o tai în două, iar frunze­le le pui în apă clocotită pentru câteva minute.

Ciupercile tăiate cât mai mărunt le căleşti în unt, apoi adaugi ceapa tăiată mărunt şi le căleşti împre­ună.

Orezul îl căleşti în restul de unt, adaugi sare, apă caldă şi îl fierbi.

Amesteci orezul cu ciupercile şi pătrunjel tocat mărunt, sare, piper, coriandru măcinat.

In tavă pui unt, jumătate din varză, apoi umplu­tura şi deasupra restul de varză.

Peste varză presari caşul ras şi dai la cuptor pentru 20-25 de mi­nute.

Serveşti musacaua cu iaurt sau smântână.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.