Musaca de vinete cu busuioc din: cartofi, dovlecei, ardei, rosii, sare, piper, usturoi, ulei, patrunjel, busuioc, pesmet, margarina. Ingrediente: 3 vinete 5 cartofi medii 2-3 dovlecei 4 ardei 6 roşii sare piper boabe şi măcinat o căpăţână usturoi 4-5 linguri ulei o legătură pătrunjel 2-3 frunze busuioc 1-2 linguri pesmet 30 g margarină Mod […]
Musaca de vinete cu patrunjel
PrinteazaMusaca de vinete cu patrunjel din: vinete, morcovi, radacina patrunjel, telina, suc de rosii, ceapa, ulei de masline, patrunjel, oregano, busuioc, ulei, sare.
- 2 vinete
- 2 morcovi
- 1 radacina de patrunjel
- 1 telina
- 1 cescuta cu suc de rosii
- 2 cepe
- 1 lingurita cu ulei de masline
- 1/2 legatura de patrunjel
- oregano
- busuioc
- ulei
- sare
Mod de preparare:
Curata morcovii, telina si radacina de patrunjel, pune-le intregi la fiert, in apa cu sare.
Taie-le felii sau cubulete. Intre timp, spala bine vinetele si taie-le in felii potrivit de groase.
Presara un praf de sare si lasa-le putin la scurs. Tamponeaza-le cu un servet curat si rumeneste-le in ulei, pe ambele parti.
Asaza intr-un vas un strat de vinete, apoi un strat cu legume fierte si acopera cu ceapa, calita separat.
Repeta operatia si toarna deasupra sucul de rosii, amestecat cu uleiul de masline si condimentat cu oregano si busuioc.
Presara patrunjelul tocat si lasa la cuptor cam 20-30 de minute.
Musaca de vinete cu patrunjel
Pofta buna!
poate iti place si:
Musaca cu vinete si ardei capia din: vinete, dovlecei, rosii, usturoi, mozzarella, cascaval, busuioc, sare, piper. Ingrediente: 2-3 vinete 2 dovlecei 3 roşii 2 bucăţi usturoi mozzarella caşcaval sare şi piper busuioc verde ulei de măsline ardei capia copţi Mod de preparare: Dovleceii şi vinetele se curăţă de coajă şi se taie felii. Intr-o tavă […]
Musaca de vinete cu carne de manzat
Musaca de vinete cu carne de manzat din: vinete, carne de manzat, ceapa, rosii, sare, ulei, ou, piper, ulei. Ingrediente: 6 vinete mari 500 g carne rasol de mânzat fiartă în supa si tocată 1 ceapă 3 roşii sare ulei 1 ou piper 1 cană cu supă 1 cană cu ulei Mod de preparare: […]
Pofta buna!