Musaca de vinete cu patrunjel

Printeaza

Musaca de vinete cu patrunjel din: vinete, morcovi, radacina patrunjel, telina, suc de rosii, ceapa, ulei de masline, patrunjel, oregano, busuioc, ulei, sare.

Ingrediente:Musaca_de_vinete_cu_patrunjel

  • 2 vinete
  • 2 morcovi
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 telina
  • 1 cescuta cu suc de rosii
  • 2 cepe
  • 1 lingurita cu ulei de masline
  • 1/2 legatura de patrunjel
  • oregano
  • busuioc
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Curata morcovii, telina si radacina de patrunjel, pune-le intregi la fiert, in apa cu sare.

Taie-le felii sau cubulete. Intre timp, spala bine vinetele si taie-le in felii potrivit de groase.

Presara un praf de sare si lasa-le putin la scurs. Tamponeaza-le cu un servet curat si rumeneste-le in ulei, pe ambele parti.

Asaza intr-un vas un strat de vinete, apoi un strat cu legume fierte si acopera cu ceapa, calita separat.

Repeta operatia si toarna deasupra sucul de rosii, amestecat cu uleiul de masline si condimentat cu oregano si busuioc.

Presara patrunjelul tocat si lasa la cuptor cam 20-30 de minute.

Musaca de vinete cu patrunjel

Musaca_de_vinete_cu_patrunjel

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Musaca de vinete cu busuioc

Musaca de vinete cu busuioc

Musaca de vinete cu busuioc din: cartofi, dovlecei, ardei, rosii, sare, piper, usturoi, ulei, patrunjel, busuioc, pesmet, margarina. Ingrediente: 3 vinete 5 cartofi medii 2-3 dovlecei 4 ardei 6 roşii sare piper boabe şi măcinat o căpăţână usturoi 4-5 linguri ulei o legătură pătrunjel 2-3 frunze busuioc 1-2 lin­guri pesmet 30 g margarină   Mod […]

Musaca cu vinete si ardei capia din: vinete, dovlecei, rosii, usturoi, mozzarella, cascaval, busuioc, sare, piper. Ingrediente: 2-3 vinete 2 dovlecei 3 roşii 2 bucăţi usturoi mozzarella caşcaval sare şi piper busuioc verde ulei de măsline ardei capia copţi   Mod de preparare: Dovleceii şi vinetele se curăţă de coajă şi se taie felii. Intr-o tavă […]

 

 

Musaca cu carne de manzat

Musaca de vinete cu carne de manzat

Musaca de vinete cu carne de manzat din: vinete, carne de manzat, ceapa, rosii, sare, ulei, ou, piper, ulei. Ingrediente: 6 vinete mari 500 g carne rasol de mânzat fiartă în supa si tocată 1 ceapă 3 roşii sare ulei 1 ou piper 1 cană cu supă 1 cană cu ulei   Mod de preparare: […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.