Pui in crusta de parmezan cu mustar din: pui, pesmet, parmezan, sare, unt, mustar dijon, sos worcestershire, usturoi. Carnea de pui furnizează vitamine și minerale esențiale, cum ar fi niacina (vitamina B3), fosfor, seleniu și vitamina B6. Datorită conținutului său bogat de proteine, carnea de pui este o opțiune excelentă pentru sportivi și pentru cei […]
Musaca de vinete cu sos de rosii
PrinteazaMusaca de vinete cu sos de rosii din: vinete, rosii, ceapa, usturoi, sare, ulei.
Ingrediente:
- 3 vinete
- 7 roşii
- 2 cepe
- 8 căţei de usturoi
- sare
- ulei pentru prăjit
Mod de preparare:
Musaca de vinete cu sos de rosii: Speli vinetele, le tai în felii rotunde şi groase de un deget, le sărezi şi, după 1 oră, le presezi între palme, să se elimine zeama amară.
Le treci prin făină şi le prăjeşti în ulei pe ambele părţi.
Inăbuşi ceapa tăiată mărunt, împreună cu roşiile curăţate de pieliţă şi tăiate mărunt, în ulei.
Sosul format îl treci prin sită, adaugi usturoiul tocat şi sarea necesară, într-un vas rezistent la căldură, uns bine cu ulei, aşezi un strat de sos, peste care pui un rând de vinete, terminând deasupra cu sos. Dai vasul la cuptor 5-10 minute şi serveşti preparatul cald sau rece.
Pofta buna!
Detoxifierea Organismului: Ghidul Complet pentru O Sănătate Optima
Detoxifierea Organismului: Ghidul Complet pentru O Sănătate Optima Detoxificarea, un termen din ce în ce mai popular în ultimii ani, se referă la procesul de eliminare a toxinelor acumulate în organism. Aceste toxine pot proveni din alimente procesate, poluare, medicamente și chiar din stresul cotidian. Deși corpul nostru are mecanisme naturale de detoxifiere, cum ar […]