Musca de vinete cu marar si patrunjel

Printeaza

Musca de vinete cu marar si patrunjel din: vinete, carne de porc, ceapa, ouă, sare, piper, roşii, mărar, pătrunjel verde.

Ingrediente:Musca de vinete cu marar si patrunjel

  • 2 kg vinete
  • 1 kg carne de porc
  • 4 cepe
  • 3 ouă
  • sare
  • piper
  • 3 roşii
  • 1 legătură mărar
  • pătrunjel verde tocat

 

Mod de preparare:

Tai vinetele felii şi le prăjeşti într-o tigaie cu puţin ulei (le poţi pune şi pe grătar). Speli carnea şi o toci. Cureţi ceapa şi o toci.

Căleşti carnea împreună cu ceapa, adaugi sare, piper şi mărarul tocat mărunt. Laşi compoziţia să se răcească. După ce s-a răcit, adaugi ouăle în compoziţie.

Intr-o tavă, aşezi un strat de felii de vinete, apoi pui peste ele un strat de carne. Mai pui un strat de vinete, unul de carne şi, la final, un strat de vinete.

La final, aşezi deasupra roşiile tăiate felii şi pre­sari pătrunjel verde tocat. Coci musacaua la cuptor timp de 20 de minute, la foc potrivit.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.