Musca de dovlecei cu suc de rosii si marar

Printeaza

Musca de dovlecei cu suc de rosii si marar din: carne, dovlecei, ulei, mărar verde, ou, suc de roşii, lapte, sare.

Ingrediente:Musca de dovleci cu suc de rosii si marar

  • 100 g carne fiartă şi tocată
  • 300 g dovlecei tineri
  • 15 g ulei
  • 1 legătură de mărar verde
  • 1 ou
  • 1-2 linguri suc de roşii
  • 2-3 linguri lapte
  • sare

Mod de preparare:

Dovleceii se curăţă, se taie fe­lii, se fierb în apă cu sare şi se scurg. Carnea fiartă şi tocată se pune în straturi.

Deasu­pra, se stropeşte cu ulei şi se presară mărarul verde tocat, apoi se acoperă cu oul bătut cu lapte.

Se fierbe în baia de apă la cuptor şi se serveşte cu suc de roşii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.