Muschi de caprioara
PrinteazaMuschi de caprioara
- 1 kg carne caprioara
- 50 g slănină
- 1 lingură unt
- apă
- 1 pahar vin (sau oţet)
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curăţăm de vine muşchiul de căprioară şi îl punem să se marineze 12 ore în oţet sau în vin roşu. Scoatem muşchiul, îl ştergem cu şervetul, îl împănăm cu slănină şi, cu 1/2 oră înainte de masă, îl punem într-o tavă, turnăm unt fierbinte şi îl dăm la cuptor încins, procedînd ca la vrăbioară.
După ce s-a fript, îl tăiem, îl aranjăm pe farfurie după forma bucăţii întregi şi aşezăm împrejur garnituri de zarzavat.
Servim cu sos picant, turnat în sosieră.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- muschi de caprioara