Muschi caramelizat

Printeaza

Muschi caramelizat din: muschi de porc, zahar brun, piper cayenne, ghimbir, piper, sare, ceapa, ulei, ceapa verde.

Ingrediente: Muschi caramelizat

  • 1 1/2 kg muschi de porc
  • 1/2 ceasca zahar brun
  • 1 linguriță de piper cayenne
  • 1 lingurită praf de ghimbir măcinat
  • 1/2 linguriță de piper negru
  • 1 lingură de sare
  • 1 ceapă medie
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapa verde

 

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 170C.

Amestecati împreună zahărul brun, cayenne, pudră de ghimbir, piper negru și sare.

Jumatate din mixul de condimente il folositi pentru a freca muschiul de porc, iar cealalta jumatate o pastrati deoparte. Intr-o tigaie de fonta adăugați o lingură de ulei, asezati carnea si rumeniti pe toate partile, apoi transferati la cuptor, timp de 25-30 minute.

Întoarceți la jumătatea timpului de gătire.

Apoi scoateți tava și lăsați carnea să se odihnească timp de 10 minute, apoi tăiați carnea de porc în felii subțiri.

Între timp, taiati ceapa în bucăți mari. Încălziți puțin ulei în tigaie si rumeniti ceapa aproximativ 2 minute. Apoi adăugați carnea de porc feliată și amestecati. Se adaugă mixul de condimente si amestecati sa se caramelizeze.

Garnisiti cu ceapa verde si serviti preparatul cald.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.