Muschi cu ciuperci
PrinteazaMuschi cu ciuperci
- 900 g muschi de porc
- 100 ml ulei
- 20 g bulion
- 20 g faina
- 200 ml vin rosu
- 150 g ciuperci
- 200 ml zeama de oase (supa)
- 30 g morcov
- 30 g pastarnac
- 30 g telina
- piper
- sare
Mod de preparare:
Muschiul curatat, spalat si transat il dai printr-un strat de sare si piper, dupa care il asezi intr-o cratita cu ulei bine incins si il rumenesti pe ambele parti. Separat, calesti zarzavaturile taiate potrivit si adaugi faina amestecata cu bulionul, vinul rosu si zeama de oase.
Lasi sa fiarba 5 minute, dupa care il strecori si tomi sosul peste muschi, adaugand si ciupercile, curatate si taiate felii. Introduci cratita in cuptorul fierbinte, unde o tii timp de 30 de minute, inainte de a o scoate din cuptor, torni putin vin alb.
Pofta buna!