Muschi cu ciuperci

Printeaza

Muschi cu ciuperci

Ingrediente:Muschi cu ciuperci

  • 900 g muschi de porc
  • 100 ml ulei
  • 20 g bulion
  • 20 g faina
  • 200 ml vin rosu
  • 150 g ciuperci
  • 200 ml zeama de oase (supa)
  • 30 g morcov
  • 30 g pastarnac
  • 30 g telina
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Muschiul curatat, spalat si transat il dai printr-un strat de sare si piper, dupa care il asezi intr-o cratita cu ulei bine incins si il rumenesti pe ambele parti. Separat, calesti zarzavaturile taiate potrivit si adaugi faina amestecata cu bulionul, vinul rosu si zeama de oase.

Lasi sa fiarba 5 minute, dupa care il strecori si tomi sosul peste muschi, adaugand si ciupercile, curatate si taiate felii. Introduci cratita in cuptorul fierbinte, unde o tii timp de 30 de minute, inainte de a o scoate din cuptor, torni putin vin alb.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.