Muschi de caprioara in prapur
PrinteazaMuschi de caprioara in prapur din: muschi de caprioara, prapur de miel, ciuperci, rosii, nucsoara, oua, pesmet, unt.
Ingrediente:
- 6 bucăţi din muşchi de căprioară (circa 1 kg)
- 6 foi din prapur de miel
- 300 g ciuperci
- 4-5 roşii
- 30 g nucşoară rasă
- 3 ouă
- 100 g pesmet
- 100 g unt
Mod de preparare:
Bucăţile de muşchi se spală în apă rece şi se bat cu ciocanul de şniţele. Se înveleşte fiecare bucată în prapur şi se dă prin ou şi pesmet, apoi se prăjeşte în unt încins. Se presară cu sare, piper, nucşoară şi verdeaţă.
Se curăţă ciupercile, se spală şi se taie în lamele.
Se călesc ciupercile cu sare şi piper până scade tot lichidul din ele. Roşiile se spală, se opăresc, se scurg de seminţe şi de suc şi se frig pe grătarul încins. Se taie feliuţe. Bucăţile de muşchi se servesc cu garnitură de ciuperci şi roşii fripte pe grătar.
Pofta buna!