Muschi de caprioara in prapur

Printeaza

Muschi de caprioara in prapur din: muschi de caprioara, prapur de miel, ciuperci, rosii, nucsoara, oua, pesmet, unt.
Ingrediente:Muschi de caprioara in prapur

  • 6 bucăţi din muşchi de căprioară (circa 1 kg)
  • 6 foi din prapur de miel
  • 300 g ciuperci
  • 4-5 roşii
  • 30 g nucşoară rasă
  • 3 ouă
  • 100 g pesmet
  • 100 g unt

Mod de preparare:

Bucăţile de muşchi se spală în apă rece şi se bat cu ciocanul de şniţele. Se înveleşte fiecare bucată în prapur şi se dă prin ou şi pesmet, apoi se prăjeşte în unt încins. Se presară cu sare, piper, nucşoară şi verdeaţă.

Se curăţă ciupercile, se spală şi se taie în lamele.
Se călesc ciupercile cu sare şi piper până scade tot lichidul din ele. Roşiile se spală, se opăresc, se scurg de seminţe şi de suc şi se frig pe grătarul încins. Se taie feliuţe. Bucăţile de muşchi se servesc cu garnitură de ciuperci şi roşii fripte pe grătar.
Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.