Rom cald din: zahar brun, unt, scortisoara, nucsoara, rom. Rasfata-te cu un rom cald in aceasta perioada magica a sarbatorilor de iarna! Cocktail de pepene cu rom alb si menta Cocktail cu rom si lichior de portocale Cocktail cu rom alb, capsuni si menta Ingrediente: 1 lingurita zahar brun 1 lingurita unt nesarat topit cate […]
Muşchi de porc cu ananas
PrinteazaMuşchi de porc cu ananas din: muschi de porc, compot de ananas, rom, unt, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 muşchi de porc (1,2 kg)
- 1 cutie cu compot de ananas (tăiat rondele)
- 1 lingură rom
- 50 g unt
- sare
- piper
Mod de preparare:
Muşchi de porc cu ananas: Muşchiul se sărează, se piperează şi se pune în cuptor cu apă şi ulei. lasă o oră şi un sfert la fript.
scoate, se lasă 10 minute, apoi se taie felii, dar numai în partea de sus, astfel ca să rămână feliile prinse între ele şi se desfac uşor, punând între douâ felii de carne o felie de ananas.
pune într-un vas care merge pe foc. toarnă deasupra sosul făcut din uleiul din cratiţa în care s-a fript, cu sucul de la compot şi romul.
ţine 10 minute la cuptor, la foc mic.
Pofta buna!
Pastravi cu pesto de patrunjel
Pastravi cu pesto de patrunjel din: pastravi, usturoi verde, ulei de masline extravirgin, lamaie, alune, sare, piper, patrunjel, cimbru. Ingrediente: 4 păstrăvi 1 legătură usturoi verde 100 ml ulei de măsline extravirgin ¼ lămâie 100 g nuci sau alune sare piper măcinat patrunjel cimbru Mod de preparare: Cureți peștii, îi speli bine, iar […]
Ficatei de pui cu bacon din: ficatei de pui, bacon sau slanina, sare, piper. Ingredinte: 300 gr. ficatei de pui, 150 gr. bacon sau slaninuta, sare piper Mod de preparare Se spale ficateii, se sareaza si se pipereaza apoi se impacheteaza in felii subtiri de slaninuta. Pachetele formate se leaga fiecare cu […]