Muschi de porc cu legume

Printeaza

O reteta delicioasa de muschi de porc cu: sare, unt, ulei, cimbru, piper, zahar, ciuperci, ceapa verde, usturoi, ardei cartofi, marar, cimbru verde, patrunjel.

Ingrediente:Muschi de porc cu legume

  • 800 g muşchi de porc
  • sare
  • 75 g unt
  • 3-4 linguri ulei de floarea-soarelui
  • cimbru
  • piper măcinat
  • o lingură zahăr
  • 400 g ciuperci
  • o le­gătură ceapă verde
  • 2-3 fire usturoi
  • 3 ardei
  • 4 cartofi
  • o legătură mărar
  • cimbru verde
  • o legătură pătrunjel

Mod de preparare:

Se topeşte untul în cratiţă şi se adaugă uleiul. Se călesc feliuţele de muşchi. Se adau­gă puţină apă fierbinte şi se lasă să fiarbă înăbuşit.

Se curăţă legumele. Se taie ceapa mărunt, cartofii, cubuleţe, ardeii se taie felii mai mari şi împreună cu ciu­percile se pun peste carne.

Se fierb, şi dacă mai este nevoie, se mai pune puţină apă. Se condimentează cu sare, piper şi cimbru şi se serveşte cu mărar şi pătrunjel.

Muschi de porc cu legume

Muschi de porc cu legume

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.