Muschi de porc cu legume
PrinteazaO reteta delicioasa de muschi de porc cu: sare, unt, ulei, cimbru, piper, zahar, ciuperci, ceapa verde, usturoi, ardei cartofi, marar, cimbru verde, patrunjel.
- 800 g muşchi de porc
- sare
- 75 g unt
- 3-4 linguri ulei de floarea-soarelui
- cimbru
- piper măcinat
- o lingură zahăr
- 400 g ciuperci
- o legătură ceapă verde
- 2-3 fire usturoi
- 3 ardei
- 4 cartofi
- o legătură mărar
- cimbru verde
- o legătură pătrunjel
Mod de preparare:
Se topeşte untul în cratiţă şi se adaugă uleiul. Se călesc feliuţele de muşchi. Se adaugă puţină apă fierbinte şi se lasă să fiarbă înăbuşit.
Se curăţă legumele. Se taie ceapa mărunt, cartofii, cubuleţe, ardeii se taie felii mai mari şi împreună cu ciupercile se pun peste carne.
Se fierb, şi dacă mai este nevoie, se mai pune puţină apă. Se condimentează cu sare, piper şi cimbru şi se serveşte cu mărar şi pătrunjel.
Muschi de porc cu legume
Pofta buna!