Muschi de porc cu portocale si ardei
PrinteazaMuschi de porc cu portocale si ardei din: muschi de porc, portocale, ardei, ciuperci, rosii, cimbru, rozmarin, sare, piper, usturoi, ulei.
- 1,5 kg muşchi de porc
- 2 portocale
- 1 ardei gras roşu
- 500 g ciuperci
- 3-4 roşii
- sare
- piper
- cimbru
- rozmarin verde
- usturoi
- 100 ml ulei
Mod de preparare:
Se taie muşchiul încât să se poată împăna cu felii de portocală şi de ardei gras roşu. Se pun între feliile de carne câte o felie de portocală şi una de ardei, se condimentează cu sare, piper, cimbru, rozmarin.
Se adaugă ciupercile, usturoiul, uleiul şi o cană cu apă. Se acoperă cu folie; se dă la cuptor 1 oră. Se scoate folia, se adaugă roşiile tăiate felii şi se mai lasă 15-20 minute, până se rumeneşte frumos carnea.
Se serveşte cu o salată de sezon.
Pofta buna!