Muschi de porc cu sos de arahide

Printeaza

Muschi de porc cu sos de arahide din: muschi de porc, unt de arahide, otet, sos de soia, ghimbir, coriandru.

Ingrediente:Muschi de porc cu sos de arahide

  • 30 g unt de arahide
  • 10 ml oţet din vin alb
  • 10 ml sos de soia
  • coriandru şi ghimbir
  • 500 g muşchi de porc

 

Mod de preparare:

Se amestecă 30 g unt de arahide cu 40 ml apă fierbinte, 10 ml oţet din vin alb, 10 ml sos de soia, coriandru şi ghimbir. Se taie 500 g muşchi de porc în 3 fâşii lungi de 10 cm, care se împletesc.

Intr-o tigaie adâncă, se încing 20 ml ulei de nuci şi se prăjesc muşchiuleţii împletiţi, 10 min. Se scot cu o spumieră şi se pun deoparte. în aceeaşi tigaie se pun 1 ardei gras verde, tăiat cubuleţe mici şi 2 cepe verzi, tocate mărunt şi se prăjesc 5 minute.

Se adaugă muşchiuleţul împletit, 1 căţei usturoi zdrobit şi sosul de arahide. Se amestecă până dă în clocot.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.