Muschi de porc cu tequila

Printeaza

Muschi de porc cu tequila din: muschi, usturoi, ceapa, ardei, coriandru, lime, tequila, portocale, sare.

Ingrediente:Muschi de porc cu tequila

  • 1 kg muşchi file
  • 3 căţei de usturoi tocaţi mărunt
  • 1 fir ceapă verde, tocată mărunt
  • 1/2 ardei iute roşu pitic, tocat
  • 3 lingouri frunze coriandru tocate
  • 2 linguri zeamă de lime
  • 1 1/2 linguri tequila
  • 1 lingură zeamă de portocală
  • 1 linguriţă sare
  • 1 linguriţă chimen măcinat
  • 1/2 linguriţă boia

 

Mod de preparare:

Curăţaţi carnea de pieliţe şi tăiaţi-o în felii de cca 2 cm grosime. Amesstecaţi bine totul într-o cutie de plastic sau într-o pungă de alimente, cu fermoar.

Inchideţi bine şi lăsaţi la frigider, 1 oră. Scoateţi carnea din marinadă. Frigeţi feliile la foc mai iute, cca 3-4 minute pe fiecare parte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.