Muschi de porc cu tequila
PrinteazaMuschi de porc cu tequila din: muschi, usturoi, ceapa, ardei, coriandru, lime, tequila, portocale, sare.
- 1 kg muşchi file
- 3 căţei de usturoi tocaţi mărunt
- 1 fir ceapă verde, tocată mărunt
- 1/2 ardei iute roşu pitic, tocat
- 3 lingouri frunze coriandru tocate
- 2 linguri zeamă de lime
- 1 1/2 linguri tequila
- 1 lingură zeamă de portocală
- 1 linguriţă sare
- 1 linguriţă chimen măcinat
- 1/2 linguriţă boia
Mod de preparare:
Curăţaţi carnea de pieliţe şi tăiaţi-o în felii de cca 2 cm grosime. Amesstecaţi bine totul într-o cutie de plastic sau într-o pungă de alimente, cu fermoar.
Inchideţi bine şi lăsaţi la frigider, 1 oră. Scoateţi carnea din marinadă. Frigeţi feliile la foc mai iute, cca 3-4 minute pe fiecare parte.
Pofta buna!