Muschi de porc cu unt si ciuperci
PrinteazaMuschi de porc cu unt si ciuperci din: file de muschi de porc, unt, usturoi, ciuperci, rozmarin, ulei, sare si piper.
- 4 felii de muschi de porc
- 100 g unt
- 3 catei de usturoi
- 3 ciuperci
- 1 crenguta de rozmarin
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Intr-un castron, freacă untul cu doi căţei de usturoi tocaţi. Adaugă ciupercile tăiate cât mai mărunt şi aromatizează cu puţin rozmarin.
Compoziţia astfel obţinută, pune-o pe o bucată de folie de aluminiu şi rulează astfel încât să obţii un sul. Lasă la rece minimum două ore.
Intre timp, rumeneşte bucăţile de carne în puţin ulei. Spre final, adaugă un căţel de usturoi tăiat în felii subţiri. Serveşte muşchiul de porc fierbinte, cu rondele de unt cu ciuperci.
Pofta buna!