Muschi de porc cu varza calita
PrinteazaMuschi de porc cu varza calita din: muschi de porc, carnati afumati, bacon, varza murata, ulei, sos de rosii, rosii, usturoi, sare, piper, parika, cimbru, chimen si foi de dafin.
- 1,5 kg muschiulet de porc
- 200 g carnati afumati
- 300 g bacon
- 2,5 kg varza murata
- 150 ml ulei
- 300 g sos de rosii
- 300 g rosii
- 20 g usturoi
- 4 g sare
- 2 g piper
- 2 g paprika
- 2 g cimbru
- 2 g chimen
- 5 g foi de dafin
Mod de preparare:
Muşchiuleţul de porc se taie făşii, se freacă cu sare, piper şi usturoi. Se rulează peste cărnat, se îmbracă în bacon şi se bagă ta cuptor timp de 15 minute. Separat se pregăteşte varza călită. Varza se taie fideluţă. Se încinge uleiul într-o cratiţă, se pune varza şi se lasă să se călească la foc mic, acoperită.
După ce s-a călit, se toarnă sosul de roşii, puţină apă, roşiile tăiate cuburi, sare, piper, paprika, cimbru, chimen, foile de dafin şi sare, dacă mai este nevoie. Se introduce la cuptor, timp de aproximativ o oră.
Muschi de porc cu varza calita
Pofta buna!
Cunosc combinatia de varza lita cu porc, nu-mi place