Muschi de porc dulce acrisor
PrinteazaMuschi de porc dulce acrisor din: muschi de porc, caise, unt, pesmet, vin rosu, concetrat de vita, sare, piper.
- 800 g muschi de porc
- 250 g caise uscate
- 250 g prune uscate
- un pachet unt
- 250 g pesmet auriu
- 100 ml vin rosu
- 200 ml supa din concentrat de vita
- sare
- piper
Mod de preparare:
Carnea se taie pe din doua fara a desparti complet cele dou jumatati. Se maruntesc 100 g caise si se amesteca bine cu o lingura de unt, apoi se pun pe una din cele doua jumatati de carne. Se reface muschiul si se leaga cu sfoara de bucatarie. Restul untului moale se freaca spuma, se adauga sare si piper si se amesteca cu pesmetul.
Apoi carnea se acopera cu acest pesmet si se pune in tava de cuptor.Restul fructelor se pun intr-o tigaie cu vinul rosu si supa din concentrat si se fierb 10 minute. Friptura se aduce la masa cu sosul de fructe.
Muschi de porc dulce acrisor
Pofta buna!