Muschi de porc in bacon
PrinteazaMuschi de porc in bacon din: muschi de porc, bacon, vin, cimbru, rozmarin, sare, piper.
- 400-500 g muşchi de porc
- 10 felii bacon
- ulei
- vin alb
- cimbru
- rozmarin
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pregăteşti o marinată din ulei, sare, cimbru, rozmarin şi piper, pui în acest amestec muşchiul şi îl laşi la macerat 2 ore, la rece. Ulterior, tai carnea în bucăţi potrivite, pe care le înfăşori în câte o felie de bacon şi le asiguri cu scobitori.
Stropeşti cu puţin ulei tava, aşezi bucăţile de muşchiuleţ şi le adaugi puţină apă la bază, acoperi cu staniol şi dai la cuptor.
După 15-20 de minute, îndepărtezi folia de aluminiu, adaugi vinul combinat cu puţină apă şi dai în continuare la cuptor până se rumenesc frumos bucăţile de came.
Muschi de porc in bacon
Pofta buna!