Muschi de porc invelit in bacon
PrinteazaMuschi de porc invelit in bacon din: muschi de porc, otet balsamic, ulei de masline, rozmarin, cimbru, condimente, piper, usturoi, bacon.
- 2 kg muschi de porc
- 3 linguri otet balsamic
- 2 linguri de ulei de măsline
- 6 crengute de rozmarin proaspat
- 6 crengute de cimbru proaspat
- 2 linguri condimente de friptură
- 1 linguriță piper negru proaspat macinat
- 6 catei de usturoi zdrobit
- 6 felii de bacon
Mod de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 200 °.
Ungeti carnea de porc cu oțet balsamic și ulei de măsline.Crestati carnea din loc in loc si umpleti cu usturoi zdrobit. Amestecati impreuna condimentele si ungeti carnea pe toate partile.
Imbracati in bacon si dati la cuptor 40-45 minute.
Pofta buna!