Muschi de porc la capac
PrinteazaMuschi de porc la capac din: muschi de porc, rozmarin, usturoi, condimente, piper, ulei de masline, supa de vita, otet balsamic, ceapa rosie.
- 1 bucata muschi de porc
- 2 lingurite mix de rozmarin si usturoi
- 1 lingurita condimente pentru carne de porc, dupa preferinta
- 1/2 lingurita piper negru
- 1 lingura ulei de masline
- 1 cana supa de vita
- 1/2 ceasca otet balsamic
- 3-4 cepe rosii, feliate
Mod de preparare:
Amestecati impreuna condimentele, apoi frecati bucata de muschi pe toate partile. Se incalzeste uleiul intr-o tigaie mare la foc mediu si gatiti muschiul de porc pe toate partile, aproximativ 8-10 minute.
Transferati intr-o cratita, adaugati supa de vita, gatiti pana lichidul se reduce la jumatate.
Se scoate carnea, se strecoara lichidul, se adauga din nou in tigaie impreuna cu otetul balsamic si se gateste aproximativ 5 minute. Se adauga carnea inapoi in cratita, se acopera si se gateste aproximativ 2 ore.
Incorporati ceapa si mai gatiti aproximativ 30 de minute. Feliati muschiul de porc si serviti cu ceapa caramelizata si sos.
Pofta buna!