Muschi de porc la gratar

Printeaza

 

Ingrediente:Muschi de porc la gratar

  • un kg de muşchi de porc
  • o felie de slănină
  • o lingură de sare
  • o lingură de cimbrişor amestecat cu chimion (măcinate împreună)

 

 

Mod de preparare:

Se curăţă muşchiul de porc şi se taie în felii mai groase (aproximativ cât un deget). Se pregăteşte jarul (din lemn de esenţă tare, bine uscat, ca să nu fumege şi să nu strice gustul frip­turii).

Se pune grătarul deasupra şi se unge cu bucata de slănină). Se pun feli­ile de carne pe grătar şi se frig pe ambe­le părţi. Când sunt aproape gata se să­rează şi se presară cu pulberile aroma­te, pe amândouă părţile.

Se pregăteşte în sânge sau mai uscat, după dorinţă. Muşchiul de porc la grătar se serveşte cu diferite garnituri de legume.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.