Muschi de porc umplut cu bacon
PrinteazaMuschi de porc umplut cu bacon din: ulei de masline, usturoi, rosii uscate, masline, parmezan, nuci de pin, muschi de porc, bacon.
- 1 lingura ulei de masline
- 1 catel de usturoi, zdrobit
- 6 rosii uscate, fărâmițate
- 6 masline verzi, tocate
- 25g parmezan, ras
- 2 linguri nuci de pin
- 500 g muschi file de porc
- 2-4 felii bacon
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 190C.
Pentru a prepara umplutura, se incinge uleiul de masline intr-o tigaie, se adauga usturoiul zdrobit, rosiile uscate si masline verzi tocate și se fierbe la foc mediu timp de 2-3 minute, amestecand des.
Scurgeți uleiul si pastrati umplutura intr-un bol. Adăugați parmezan ras și nuci de pin peste amestecul de rosii. Asezonati umplutura cu piper negru proaspat macinat.
Indepartati orice urma de grasime, faceti o tăietură de-a lungul fileului. Puneti umplutura pe jumătate, răspânditi uniform. Rulati cu bacon. Procedati la fel cu cealalta jumatate. Prajiti intr-o tigaie pana se rumenesc bine.
Transferati într-un vas de copt si dati la cuptor pentru 45-50 minute.
Pofta buna!