Muschi de porc umplut cu piure de mazare

Printeaza

Se fierbe o bucata de muschi intreaga impreuna cu bucati de slanina, cateva cepe mici, patrunjel, cimbru, foi de dafin si usturoi.

Cand carnea este fiarta o tai felii, usor, fara a o rupe. Dupa aceea se reface bucata de muschi (pe un platou) introducand intre feliile de carne un piure gros de mazare (de la congelator sau conserve).

Totul se acopera cu un sos Bechamel piperat. Peste muschiul de porc se pune albus de ou batut spuma si pesmet pisat din belsug. Se pune cateva minute la cuptor.

 

Muschi de porc umplut cu piure de mazare

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

2 comentarii

  1. promit ca incerc si eu muschiul de porc

  2. Sa incerc si eu reteta asta. M-ati facut curioasa.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.