Muşchi de vacă in aspic

Printeaza

 Muşchi de vacă in aspic

Ingrediente:Muşchi de vacă in aspic

  • muşchi de vacă
  • sare
  • ulei
  • legume
  • aspic
  • castraveciori
  • gogoşari

Mod de preparare:

Se ia un muşchi de vacă, se sărează, se unge cu ulei şi se dă la cuptor, la foc tare, circa 30 min. Carnea friptă tre­buie să aibă suc înăuntru şi să păstreze culoarea roz.

Se scoate din tavă, se lasă să se răcească, se curăţă puţin deasupra (dacă este nevoie), se ornează cu flori din legume, se glasează cu aspic şi se pune bucata întreagă pe un platou, garnisind de jur împrejur cu castraveciori, gogo­şari şi cubuleţe mici de aspic.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.