Muşchi de vacă pe salată a la rus
PrinteazaMuşchi de vacă pe salată a la rus
- 0,500 kg muşchi de vacă
- 150 g aspic
- 100 g maioneză
- 0,750 kg salată a la rus
- 2 gogoşari
- sare
- ulei
Mod de preparare:
Muşchiul de vacă se curăţă de pieliţă, se sărează, se unge cu ulei şi se pune la fript în cuptor bine încins, circa 30 min, după care se scoate din tavă şi se lasă să se răcească.
Se aşază pe un platou cu postament de salată peste care se aranjează muşchiul tăiat în felii (feliile de muşchi se aranjează în lung sau circular, după forma platoului).
Se decorează fiecare felie de carne cu gogoşari. După ce s-a răcit, se glasează cu aspic, iar de jur împrejurul feliilor se modelează cu aspic tocat. Marginea postamentului de salată se modelează cu maioneză.
Pofta buna!