Muschi de vita cu ciuperci

Printeaza

Muschi de vita cu ciuperci

Ingrediente:Muschi de vita cu ciuperci

  • muschi de vita – 0,900 gr.
  • ulei de floare – 0,100 ml.
  • unt – 0,100 gr.
  • faina – 0,020 gr.
  • pasta de tomate – 0,015 gr.
  • vin rosu – 0,200 ml.
  • vin alb – 0,100 ml.
  • supa de oase – 0,200 ml.
  • ciuperci – 0,150 gr.
  • morcovi – 0,030 gr.
  • patrunjel radacina – 0,030 gr.
  • pastarnac – 0,030 gr.
  • telina – 0,030 gr.
  • sare – 0,015 gr.
  • piper – 0,002 gr

 

Mod de preparare:

Muschiul se curata de pielite, se spala si se transeaza dupa care se da un praf de sare si piper , se aseaza intr-o cratita cu uleiul bine incins si se rumeneste usor pe ambele parti.

Separat se incinge untul in care se calesc legumele taiate potrivit , faina cu pasta de tomate si vinul alb.Se lasa la fiert 5 minute dupa care se strecoara si se toarna sosul obtinut peste muschi, adaugand ciupercile curatate, spalate si taiate lame.

Se introduce muschiul in cuptorul incins si se lasa 30 – 35 de minute inainte de al scoate cu 5 minute adaugam vinul rosu. Se serveste cu sosul propriu.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.