Muschi de vita cu cuscus si garnitura de legume
PrinteazaMuschi de vita cu cuscus si garnitura de legume din: muschi de vita, sare, piper, cimbru, vin rosu, ulei de masline, zahar, otet aromatic, cuscus, unt, dovlecei, morcovi, usturoi si gogosari.
- 800 g muschi de vita
- sare
- piper
- cimbru
- 100 ml vin rosu
- 3-4 linguri ulei de masline
- o lingura de zahar
- 3-4 linguri otet aromatic
- 300 g cuscus
- 50 g unt
pentru garnitura de legume:
- 2-3 dovlecei
- 3 morcovi
- 4-5 catei usturoi
- 2 gogosari
Mod de preparare:
Se feliază muşchiul în bucăţi. Se condimentează cu sare, piper, ulei de floarea-soarelui, vin, zahăr, oţet balsamic şi cimbru pasat. Se acoperă cu folie şi se lasă câteva ore la frigider.
Separat, se pune apă cu sare la fiert şi se lasă să clocotească. Se adaugă cuşcuşul şi se fierbe aproximativ 30 de minute. Se bagă carnea în cuptor şi se pregăteşte garnitura de legume. Se spală, se taie şi se călesc în unt sau ulei. Carnea se serveşte cu garnitura de legume şi cuşcuş.
Muschi de vita cu cuscus si garnitura de legume
Pofta buna!