Muschi de vita cu cuscus

Printeaza

O reteta gustoasa de muschi de vita cu: sare, piper, cimbru, vin rosu, ulei de masline, zahar, otet, cuscus, unt, dovlecei, morcovi, usturoi, gogosari.

Ingrediente:Muschi de vita cu cuscus

  • 800 g muşchi de vită
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 100 ml vin roşu
  • 3-4 linguri ulei de măsline
  • o lingură zahăr
  • 3-4 linguri oţet aromatic
  • 300 g cuşcuş
  • 50 g unt

Ingrediente garnitura:

  • 2-3 dovlecei
  • 3 morcovi
  • 4-5 căţei usturoi
  • 2 gogoşari

Mod de preparare:

Se feliază muşchiul în bucăţi. Se condimentează cu sare, piper, ulei de floarea-soarelui, vin, zahăr, oţet balsamic si cimbru pasat. Se acoperă cu folie si se lasă câteva ore la frigider.

Separat, se pune apă cu sare la fiert si se lasă să clocotească. Se adaugă cuşcuşul si se fierbe aproximativ 30 de minute. Se bagă carnea în cuptor şi se pregăteşte garnitura de legume.

Se spală, se taie şi se călesc în unt sau ulei. Carnea se serveşte cu garnitura de legume şi cuşcuş.

Muschi de vita cu cuscus

Muschi de vita cu cuscus

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.