Muschi de vita cu rosii uscate
PrinteazaMuschi de vita cu rosii uscate din: muşchi de vită, concentrat de vita, spanac, usturoi, rosii uscate, sos de rosii, vin alb, supă de roşii, ardei iute uscat peperoncino, sare, piper, busuioc, capere, cimbru.
- 1 bucată mare de muşchi de vită
- 1 cub concentrat de vita
- 1 bol mare cu spanac
- 2-3 căţei de usturoi
- 1 bol cu roşii uscate
- 2-3 linguri sos de roşii
- 1 pahar cu vin alb
- 1 pahar cu supă de roşii
- ardei iute uscat peperoncino
- sare
- piper
- busuioc
- ulei de măsline cu rozmarin
- capere
- cimbru
Mod de preparare:
Roşiile se ţin la macerat circa 30 de minute, în ulei de măsline, rozmarin, cimbru şi capere. Tai muşchiul de vită julienne. Toci usturoiul şi ardeiul mărunt.
Căleşti uşor ardeii şi usturoiul, apoi adaugi şi fâşiile de muşchi. Pe măsură ce se prăjesc ingredientele, adaugi roşiile uscate, un pahar cu vin alb şi supa de roşii.
Apoi adaugi câteva linguri cu sos de roşii, cub concentrat de vita, sare şi piper.
Treptat, pui în cratiţă frunzele de spanac. Când e gata, ornezi cu frunze de busuioc.
Pofta buna!