Muschi de vita cu spanac si rosii uscate
PrinteazaMuschi de vita cu spanac si rosii uscate din: muşchi de vită, concentrat de vita, spanac, usturoi, rosii uscate, sos de rosii, vin alb, supă de roşii, ardei iute uscat peperoncino, sare, piper, busuioc, capere, cimbru.
- 1 bucată muşchi de vită (aproximativ 800 g)
- 1 cub concentrat de vita
- 1 bol mare cu spanac
- 2-3 căţei de usturoi
- 1 bol cu roşii uscate
- 2-3 linguri sos de roşii
- 1 pahar cu vin alb
- 1 pahar cu supă de roşii
- ardei iute uscat peperoncino
- sare, piper, busuioc
- ulei de măsline cu rozmarin
- câteva capere şi puţin cimbru
Mod de preparare:
Roşiile se ţin la macerat circa 30 de minute, în ulei de măsline, rozmarin, cimbru şi capere. Tai muşchiul de vită julienne. Toci usturoiul şi ardeiul mărunt.
Căleşti uşor ardeii şi usturoiul, apoi adaugi şi fâşiile de muşchi. Pe măsură ce se prăjesc ingredientele, adaugi roşiile uscate, un pahar cu vin alb şi supa de roşii.
Apoi adaugi câteva linguri cu sos de roşii, cubconcentrat de vita, sare şi piper.
Treptat, pui în cratiţă frunzele de spanac tânăr. Se va găti foarte rapid. Când e gata, serveşti preparatul cu tot cu sosul din tigaie. Ornezi cu frunze verzi de busuioc.
Muschi de vita cu spanac si rosii uscate
Pofta buna!