Muschi de vita cu spanac si rosii uscate

Printeaza

Muschi de vita cu spanac si rosii uscate din: muşchi de vită, concentrat de vita, spanac, usturoi, rosii uscate, sos de rosii, vin alb, supă de roşii, ardei iute uscat peperoncino, sare, piper, busuioc, capere, cimbru.

Ingrediente:Muschi_de_vita_cu_rosii_uscate_si_spanac

  • 1 bucată muşchi de vită (aproximativ 800 g)
  • 1 cub concentrat de vita
  • 1 bol mare cu spanac
  • 2-3 căţei de usturoi
  • 1 bol cu roşii uscate
  • 2-3 linguri sos de roşii
  • 1 pahar cu vin alb
  • 1 pahar cu supă de roşii
  • ardei iute uscat peperoncino
  • sare, piper, busuioc
  • ulei de măsline cu rozmarin
  • câteva capere şi puţin cimbru

Mod de preparare:

Roşiile se ţin la macerat circa 30 de minute, în ulei de măsline, rozmarin, cimbru şi capere. Tai muşchiul de vită julienne. Toci usturoiul şi ardeiul mă­runt.

Căleşti uşor ardeii şi usturoiul, apoi adaugi şi fâşiile de muşchi. Pe măsură ce se prăjesc ingredi­entele, adaugi roşiile uscate, un pahar cu vin alb şi supa de roşii.

Apoi adaugi câteva linguri cu sos de roşii, cubconcentrat de vita, sare şi piper.

Treptat, pui în cratiţă frunzele de spanac tânăr. Se va găti foarte rapid. Când e gata, serveşti pre­paratul cu tot cu sosul din tigaie. Ornezi cu frunze verzi de busuioc.

Muschi de vita cu spanac si rosii uscate

Muschi_de_vita_cu_rosii_uscate_si_spanac

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.