Muschi de vita la tava

Printeaza

O reteta de muschi de vita cu usturoi, ulei, vin alb, cimbru si piper.Muschi de vita la tava

Ingrediente:

  • 1 muşchi de vită
  • 1 căpăţână usturoi
  • 1 lingură ulei
  • 1 pahar vin alb
  • cimbru
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli muşchiul, îl împănezi cu usturoi, îl ungi cu ulei, îl presari cu piper şi cimbru şi-l aşezi într-o tavă. Torni o ceaşcă de apă şi-l dai la cuptor pentru 1 oră.

Când este aproape gata, adaugi un pahar de vin alb şi mai laşi 10-15 minute, la foc mai iute. îl laşi să se răcească puţin şi-l tai felii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.