Muschi de vita la tigaie
PrinteazaMuschi de vita la tigaie din: muschi de vita, amidon, zahar, vin de orez, sos de soia, sos de stridii, ulei de susan, ulei de sinte de struguri, ghimbir, chili, ceapa verde, orez.
- 1/2 kg muschi de vita, taiat felii subtiri
- 2 lingurite amidon
- 1 lingurita zahar
- 1 lingura vin de orez
- 2 linguri sos de soia
- 1 lingura sos de stridii
- 1 lingurita ulei de susan
- 2 linguri ulei din seminte de struguri
- 2 linguri ghimbir, fasii subtiri
- 2 catei de usturoi, tocat
- 2-3 chili rosu
- 1 legatura ceapa verde, feliata
- orez, pentru servire
Mod de preparare:
Puneti carnea intr-un castron si se adauga amidon de porumb, vin de orez, sos de soia, sos de stridii si ulei de susan. Amestecati pentru a se combina.
Se incalzeste 1 lingura de ulei intr-un wok, se adauga carnea de vita si se amesteca pana cand carnea de vita se patrunde. Transferati carnea pe o farfurie.
Se incalzeste restul de ulei intr-un wok, se adauga ghimbirul si usturoiul, se amesteca aproximativ 30-45 de secunde. Se adauga ceapa verde si carnea de vita in wok si amestecati impreuna sa se incalzeasca.
Serviti cu orez.
Pofta buna!