Muschi de vita la tigaie

Printeaza

Muschi de vita la tigaie din: muschi de vita, amidon, zahar, vin de orez, sos de soia, sos de stridii, ulei de susan, ulei de sinte de struguri, ghimbir, chili, ceapa verde, orez.

Ingrediente:Muschi de vita la tigaie

  • 1/2 kg muschi de vita, taiat felii subtiri
  • 2 lingurite amidon
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingura vin de orez
  • 2 linguri sos de soia
  • 1 lingura sos de stridii
  • 1 lingurita ulei de susan
  • 2 linguri ulei din seminte de struguri
  • 2 linguri ghimbir, fasii subtiri
  • 2 catei de usturoi, tocat
  • 2-3 chili rosu
  • 1 legatura ceapa verde, feliata
  • orez, pentru servire

 

Mod de preparare:

Puneti carnea intr-un castron si se adauga amidon de porumb, vin de orez, sos de soia, sos de stridii si ulei de susan. Amestecati pentru a se combina.

Se incalzeste 1 lingura de ulei intr-un wok, se adauga carnea de vita si se amesteca pana cand carnea de vita se patrunde. Transferati carnea pe o farfurie.

Se incalzeste restul de ulei intr-un wok, se adauga ghimbirul si usturoiul, se amesteca aproximativ 30-45 de secunde. Se adauga ceapa verde si carnea de vita in wok si amestecati impreuna sa se incalzeasca.

Serviti cu orez.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.