Muschi de vitel cu salam si legume la cuptor

Printeaza

Muschi de vitel cu salam si legume la cuptor

Muschi de vitel cu salam si legume la cuptor din: muschi de vitel, salam uscat, ardei, usturoi, ceapa, rozmarin, busuioc, vin, ulei, sare, piper.

Ingrediente :

  • 1 kg muşchi de viţel
  • 150 g salam uscat
  • 2 ardei roşii
  • 2 ardei galbeni
  • 2 căţei de ustu­roi
  • 8 cepe mici
  • rozmarin
  • busuioc
  • 100 ml vin alb
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tai carnea bucăţi şi o prăjeşti în ulei pânăse colorează frumos, apoi o scoţi pe o farfurie. înfigi apoi pe un beţişor de frigăruie o bucată de carne, o felie subţire de salam şi tot aşa până termini carnea.

Cureţi usturoiul şi ceapa, le aşezi într-un vas cu frigăruia de carne, presari rozmarin şi busuioc, sare şi piper după gust, torni vinul şi dai totul la cuptor pentru 20 de minute.

Tai în acest timp ardeii bucăţi, le căleşti 5 minute, cât să se înmoaie puţin, apoi le aşezi în vasul cu carne şi dai totul din nou la cuptor pentru încă 20 de minute. Din când în când stropeşti carnea şi legumele cu zeama din vas.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.