Muschi de vitel cu sos de piper verde
PrinteazaMuschi de vitel cu sos de piper verde din: smantana, mustar, unt, muschi de vitel, masline, coniac, sare, piper.
- 100 ml smântână
- 2 linguri muştar dulce
- 2 linguri unt
- 4 felii de muşchi de viţel
- 200 ml coniac
- 100 g măsline fără sâmburi
- 2 linguri piper verde
- sare
Mod de preparare:
Se amestecă 100 ml smântână cu 2 linguri muştar dulce.
Intr-o tigaie se topesc 2 linguri unt, apoi la foc mare se prăjesc 4 felii de muşchi de viţel, întâi pe o parte, după care se întorc. Se adaugă 200 ml coniac, 100 g măsline fără sâmburi, 2 linguri piper verde, amestecul de smântână şi un praf de sare.
Se lasă să se rumenească puţin carnea şi se serveşte cu legume.
Pofta buna!