Muschi de vitel cu sos de piper verde

Printeaza

Muschi de vitel cu sos de piper verde din: smantana, mustar, unt, muschi de vitel, masline, coniac, sare, piper.

Ingrediente:

  • 100 ml smântână
  • 2 linguri muştar dulce
  • 2 linguri unt
  • 4 felii de muşchi de viţel
  • 200 ml coniac
  • 100 g măsline fără sâmburi
  • 2 linguri piper verde
  • sare

 

Mod de preparare:

Se amestecă 100 ml smântână cu 2 linguri muştar dulce.

Intr-o tigaie se topesc 2 linguri unt, apoi la foc mare se prăjesc 4 felii de muşchi de viţel, întâi pe o parte, după care se întorc. Se adaugă 200 ml coniac, 100 g măsline fără sâmburi, 2 linguri piper verde, amestecul de smântână şi un praf de sare.

Se lasă să se rumenească puţin carnea şi se serveşte cu legume.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.