Muschi de vitel cu sos picant de ardei gras
PrinteazaO reteta de muschi de vitel cu sos picant de ardei gras din: ardei gras, usturoi, ulei de masline, bulion, supa, sare, piper, cimbru, otet balsamic si muschi file de vitel.
- 2 ardei grasi
- 2 ardei grasi galbeni
- 2 catei de usturoi
- 2 linguri ulei de masline
- 1 lingura bulion
- 250 ml supa
- sare
- piper
- 1 lingurita cimbru uscat
- 2 linguri otet balsamic
- 600 g muschi file de vitel (de la mijloc)
Mod de preparare:
Se curata ardeii grasi de cotoare si seminte si pulpa se taie fasii. Se curata usturoiul; intr-o cratita mare se incinge 1 lingura de ulei si se calesc fasiile de ardei gras 5 minute. Se adauga usturoiul pisat si bulionul si se stinge cu supa.
Se sareaza, se pipereaza si se acopera cu un capac; se lasa sa se inabuse circa 5 minute. Apoi se condimenteaza cu cimbru si otet. Se unge o tigaie-grill cu restul de ulei.
Se sterge bucata de carne si se taie in 8 felii, care se prajesc in tigaie la foc iute 3-4 minute pe fiecare parte.
Se sareaza, se pipereaza si se servesc cu sos de ardei gras.
Muschi de vitel cu sos picant de ardei gras
Pofta buna!