Muschi de vitel la tava

Printeaza

Muschi de vitel la tava din: muschi de vitel sau manzat, untura, sare.

Ingrediente:Muschi de vitel la tava

  • cam 1,5 kg muşchi de viţel sau mânzat (o singură bucată)
  • 2-3 linguri untură (ulei)
  • sare

 

Mod de preparare:

Muşchiul se curăţă de pieliţe şi se aranjează să formeze o singură bucată lunguiaţă, eventual se leagă cu aţă pentru a-i păstra forma.

Se sărează, se unge cu untură (ulei) şi se pune într-o tavă în care se adaugă şi un pahar de apă. Se pune la cuptor, la început la foi mai mare, apoi la foc domol. Se unge cu sosul din tavă.

Cam în 1,5-2 ore muşchiul este gata (rămânând mustos la mijloc). Se scot aţele, se taie felii de un deget grosime şi se serveşte cu cartofi prăjiţi sau legume fierte.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.