Muschi de vitel impanat

Printeaza

Muschi de vitel impanat

 Muschi de vitel impanat din: muschi de vitel, slanina, morcov, usturoi, lamaie, sare.

Ingrediente:

  • 400 g muşchi de viţel
  • 100 g slănină proaspătă
  • 1 morcov
  • 2-3 căţei de usturoi
  • 1/2 lămâie
  • sare

 

Mod de preparare:

Speli şi cureţi muşchiul de viţel, îl freci cu lămâie, apoi îl împănezi cu bucăţele de morcov şi de usturoi şi-l presari cu puţină sare. Tai slănina felii mai lungi, înfăşori muşchiul împănat în slănină şi-l dai la cuptor într-o tavă cu puţină apă şi ulei.

După ce carnea s-a frăgezit, o scoţi pe un pla­tou, desfaci feliile de slănină şi le dai deoparte. Tai apoi muşchiul felii, îl stropeşti cu sosul din tavă şi-l aduci la masă cu orice salată de sezon .

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.