Muschi de vitel impanat
PrinteazaMuschi de vitel impanat din: muschi de vitel, slanina, morcov, usturoi, lamaie, sare.
Ingrediente:
- 400 g muşchi de viţel
- 100 g slănină proaspătă
- 1 morcov
- 2-3 căţei de usturoi
- 1/2 lămâie
- sare
Mod de preparare:
Speli şi cureţi muşchiul de viţel, îl freci cu lămâie, apoi îl împănezi cu bucăţele de morcov şi de usturoi şi-l presari cu puţină sare. Tai slănina felii mai lungi, înfăşori muşchiul împănat în slănină şi-l dai la cuptor într-o tavă cu puţină apă şi ulei.
După ce carnea s-a frăgezit, o scoţi pe un platou, desfaci feliile de slănină şi le dai deoparte. Tai apoi muşchiul felii, îl stropeşti cu sosul din tavă şi-l aduci la masă cu orice salată de sezon .
Pofta buna!